Beauty startkit for teens

Kjøp
  • kr 399,00 var kr 603,00
100 % SSL Secure

Beauty Starter Set For Teens inneholder ansiktspleie spesielt utvalgt for ungdom.
Dette ferdigpakkede settet inneholder alt man trenger til den daglige hudpleierutinen; rengjøring, ansiktsvann, ansiktsolje og dagkrem. Med tilhørende peeling og ansiktsmaske kan man ved behov også utføre en rengjørende kur.

Cleansing Clay 30 ml
Neroli Freshener 30 ml
Cold Pressed Jojoba Oil 30 ml
Face Lotion Moist 50 ml
AHA & Jojoba Peeling 30 ml
Face Mask Clearing 15 ml
Ansiktssvamp av cellulose

Total produktverdi: KR 664,-
Produktene levereres i en organzapose sammen med en folder som beskriver hvordan produktene brukes.

Cleansing Clay er en balanserende rengjøringskrem som fjerner både makeup og urenheter. Den passer alle hudtyper, men er spesielt egnet til fet og uren hud. Ettersom Cleansing Clay er en av våre mildeste ansiktsrengjøringer passer den også utmerket til sensitiv hud.
Neroli Freshener er et balanserende ansiktsvann for alle hudtyper, også sensitiv hud.
Face Lotion Moist er en lett ansiktskrem som tilfører mye fukt og næring, både dag og natt. Den passer for normal til tørr hud og som første ansiktskrem i tenårene.
AHA & Jojoba Peeling er en mekanisk syrepeeling for alle hudtyper. Kombinasjonen av fermentert Melkesyre (AHA) av sukkerbeter og små korn utvunnet av Jojoba forebygger hudormer og akne.
Face Mask Clearing er en dyptrengjørende og oppstrammende ansiktsmaske som ”suger upp” urenheter og virker sammentrekkende. Påføres etter AHA & Jojoba Peeling for beste effekt. Face Mask Clearing er også utmerket å påføre på problemområder, selv om om det kan svi litt. Ved behov, påfør masken punktvis flere ganger per dag. Obs: Brukes ikke i sollys.
Ansiktssvamp av cellulose er en vaskesvamp av bomulls-, lin- og trefibrer, som anbefales for ansiktsrengjøring.

Produktene er naturlig selvkonserverende.

BRUK: Daglig rengjøring: Fordel Cleansing Clay på tørr hud og masser med myke, sirkulære bevegelser. Unngå å dra eller slite i huden. Skyll så av med lunkent vann, gjerne ved hjelp av en ansiktssvamp av cellulose. Påfør Neroli Freshener på en bomullspads og fordel over ansikt, hals og dekolletage for å løsne resterende urenheter. Neroli Freshener kan også brukes som en fuktighetsgivende og oppfriskende spray gjennom dagen. Daglig pleie: Påfør Cold Pressed Jojoba Oil på ansikt og hals. Oljen er relativt tynn og absorberes raskt av huden, uten å klebe. Påfør så Face Lotion Moist oppå for å tilføre fukt og beskytte huden. Ved urenheter og behov: Vask først ansiktet, påfør så et tynt lag med AHA & Jojoba Peeling. Over peelingen påfører du vår rengjørende ansiktsmaske, Face Mask Clearing. La produktene virke i ca. 20 minutter, skyll så av. Face Mask Clearing kan også benyttes til punktbehandling på kviser, la den da virke over natten. Bør ikke brukes i direkte sollys.