Ansiktskit /blandingshud/acne

Kjøp
  • kr 499,00 var kr 730,00
100 % SSL Secure

BEAUTY STARTER SET CLEARING er en kombinasjon av hudpleieprodukter for kombinert og fet hud, samlet i en gaveeske sammen med en informasjonsfolder på svensk og engelsk. Perfekt som gave eller startsett, med alt man trenger for en god hudpleierutine.

Innhold i gaveesken:
Foaming Wash Clearing 125 ml
Lemon Freshener 125 ml
Face Lotion Clearing 50 ml
Face Balm 10 ml

Foaming Wash Clearing er en skummende rengjøringsgel for normal og kombinert hud som ikke er sensitiv. Produktets rensende ingredienser kommer fra mais og kokos.

Lemon Freshener er et rensende, fuktbevarende ansiktsvann med Sitron og Aloe Vera, for kombinert og fet hud. Det avrunder rengjøringsprosessen og forbereder huden til etterfølgende produkter ved å nøytralisere vannets uttørkende effekt og virker lett sammentrekkende på porene.

Face Lotion Clearing med eteriske oljer av Bergamott og Margosa (Neem) er en fuktbevarende lotion for normal til fet hud. Den minsker store porer og virker også balanserende på huden.

Face Balm er en mykgjørende balm som passer alle hudtyper. Den inneholder en næringsrik sammensetning av planteoljer og eteriske oljer som kapsler inn fukt i huden og beskytter for ytre påvirkninger som kulde og vind.

Produktene er naturlig selvkonserverende.