Ansiktskit sensitive / Gentle kit

Kjøp
  • kr 599,00 var kr 840,00
100 % SSL Secure

BEAUTY STARTER SET GENTLE er en kombinasjon av hudpleieprodukter for sensitiv hud, samlet i en gaveeske sammen med en informasjonsfolder på svensk og engelsk. Perfekt som gave eller startsett, med alt man trenger for en god hudpleierutine.

Innhold i gaveesken:
Cleansing Clay 100 ml
Neroli Freshener 125 ml
Face Dream 50 ml
Face Balm 10 ml

Cleansing Clay er en balanserende rengjøringskrem som løser opp både makeup og urenheter. Den passer alle hudtyper, men er spesielt bra for sensitiv hud da den inneholder berologende Hvit Leire.

Neroli Freshener er et balanserende ansiktsvann for alle hudtyper, også sensitiv hud. Det avrunder rengjøringsprosessen og forbereder huden til etterfølgende produkter ved å nøytralisere vannets uttørkende effekt og virker lett sammentrekkende på porene.

Face Dream, med eterisk olje av Lavendel og ekstrakt av Ringblomst, er en mild ansiktskrem som beskytter tørr hud mot ytre påvirkninger. Dette er den feteste ansiktskremen i vårt sortiment, for veldig tørr og sensitiv hud. Den lindrer og demper rødlig hud og øker hudens motstandskraft.

Face Balm er en mykgjørende balm som passer alle hudtyper. Den inneholder en næringsrik sammensetning av planteoljer og eteriske oljer som kapsler inn fukt i huden og beskytter for ytre påvirkninger som kulde og vind.

Produktene er naturlig selvkonserverende.