Hand cream trio

Kjøp
  • kr 149,00 var kr 187,00
100 % SSL Secure

Hand Cream Trio inneholder Hand Cream Beautiful, Hand Cream Energy og Hand Cream Sweet Breeze som alle pleier og gir fukt til tørr hud. Ulike sammensetninger av ekstrakter og eteriske oljer gir disse tre kremene vidunderlige dufter.

Produkter som inngår:

Hand Cream Beautiful 30 ml

Hand Cream Energy 30 ml (Limited Edition)

Hand Cream Sweet Breeze 30 ml (Limited Edition)

Produktene leveres i en gaveeske. Hand Cream Beautiful er en fuktgivende og beskyttende håndkrem med C-vitamin og eteriske oljer fra sitron, bergamott, appelsin og kardemomme som gjør huden din myk og velduftende. Den inneholder også titandioksid som fungerer som et naturlig solfilter mens C-vitaminet bidrar til å forebygge pigmentflekker. Hand Cream Energy er en fuktgivende håndkrem med jojobaolje, solsikkeolje, rapsolje, bivoks og sheasmør som mykgjør tørr hud. Eteriske oljer fra rosmarin, lavendel, sitrongress og einebær tilfører en frisk sitrusduft. Hand Cream Sweet Breeze er en fuktgivende håndkrem med jojobaolje, solsikkeolje, rapsolje, bivoks og sheasmør som bidrar til å mykgjøre tørr hud. Vaniljeekstrakt og eteriske oljer fra grapefrukt og peppermynte gir en søt og frisk duft.

149,- (Verdi 187,-) Tilbudet gjelder 25 oktober - 31 desember. Produktene er naturlig selvkonserverende.

BRUK: Påfør Hand Cream minst to ganger om dagen for best resultat. For maksimal effekt, påfør generøst med krem om kvelden, ta på bomullsvanter og la virke over natten.