Ansiktskit normal til tørr hud - Moist kit

Kjøp
  • kr 499,00 var kr 730,00
100 % SSL Secure

BEAUTY STARTER SET MOIST er en kombinasjon av hudpleieprodukter for normal hud, samlet i en gaveeske sammen med en informasjonsfolder på svensk og engelsk. Perfekt som gave eller startsett, med alt man trenger for en god hudpleierutine.

Innhold i gaveesken:
Foaming Wash Gentle 125 ml
Neroli Freshener 125 ml
Face Lotion Moist 50 ml
Face Balm 10 ml

Foaming Wash Gentle er en skummende rengjøringsgel for sensitiv hud. Produktet er basert på rengjørende ingredienser av mais og kokos samt eteriske oljer av Appelsin, Lavendel, Neroli og Olibanum.

Neroli Freshener er et balanserende ansiktsvann for alle hudtyper, også sensitiv hud. Det avrunder rengjøringsprosessen og forbereder huden til etterfølgende produkter ved å nøytralisere vannets uttørkende effekt og virker lett sammentrekkende på porene.

Face Lotion Moist er en lett ansiktskrem som tilfører mye fukt og næring, både dag og natt. Den passer for normal til tørr hud og som første ansiktskrem i tenårene.

Face Balm er en mykgjørende balm som passer alle hudtyper. Den inneholder en næringsrik sammensetning av planteoljer og eteriske oljer som kapsler inn fukt i huden og beskytter for ytre påvirkninger som kulde og vind.

Produktene er naturlig selvkonserverende.