Ansiktskit moden hud - More Kit

Kjøp
  • kr 599,00 var kr 820,00
100 % SSL Secure

BEAUTY STARTER SET MORE er en kombinasjon av hudpleieprodukter for moden, sensitiv hud, samlet i en gaveeske sammen med en informasjonsfolder på svensk og engelsk. Perfekt som gave eller startsett, med alt man trenger for en god hudpleierutine.

Innhold i gaveesken:
Olive Cleansing 100 ml
Flower Freshener 125 ml
Face Lotion More 50 ml
Face Balm 10 ml

Olive Cleansing er en rengjøringskrem med Olivenolje for tørr, sensitiv og moden hud. Produktet rengjør huden og løser opp makeup.

Flower Freshener er et fuktgivende, beroligende og regenererende ansiktsvnn med Rose og Salvie, for alle hudtyper, spesielt moden hud. Det avrunder rengjøringsprosessen og forbereder huden til etterfølgende produkter ved å nøytralisere vannets uttørkende effekt og virker lett sammentrekkende på porene.

Face Lotion More er en fuktbevarende lotion for moden, sensitiv hud. Inneholder ekstrakt fra Rødkløver og eteriske oljer av Rose, Patschouli og Bergamott som gjenoppretter hudens elastisitet og spenst.

Face Balm er en mykgjørende balm som passer alle hudtyper. Den inneholder en næringsrik sammensetning av planteoljer og eteriske oljer som kapsler inn fukt i huden og beskytter for ytre påvirkninger som kulde og vind.

Produktene er naturlig selvkonserverende.