Probioskin tarmregulerende

Kjøp
  • kr 299,00
100 % SSL Secure

PROBIOSKIN inneholder 6 milliarder melkesyrebakterier som fremmer en god bakterieflora i mage og tarm. Dette kosttilskuddet inneholder melkesyrekulturer som øker velværet. Uten soya- og melkeprotein samt melkesukker.

Alle hudpleieprodukter fra MARIA ÅKERBERG gir huden og dens gode bakterier de beste forutsetningene for å holdes i god stand. Nå tar vi hudpleien et steg videre med et kompletterende produkt som er blitt etterspurt av mange, et kosttilskudd med melkesyrebakterier!

Historisk sett har mennesker konsumert store mengder melkesyrebakterier. Fordøyelse, næringsopptak og immunsystem er avhengig av en balansert bakterieflora i mage og tarm. Med PROBIOSKIN velger vi å fokusere på bakterier som får huden til å ha det bra.

Wasa Medical produserer dette kosttilskuddet for oss og det garanterer for at preparatet holder verdensklasse. Wasa Medical har arbeidet klinisk i 30 år med å ta frem de beste kombinasjonene av melkesyrebakterier og står for produksjonen av PROBIOSKIN.

Dosering: 1-3 tabletter, 1-4 ganger dag­lig i forbindelse med måltid. Angitt dagsdose bør ikke overskrides.
Kosttilskudd bør ikke brukes som et alternativ til variert kosthold.
Forpakningen inneholder 150 tabletter, 0.35 g/tablett.
1-12 tabl. = 4-48.000.000.000 bakt./bact. 1-12 tabl. = 320-3840 mg Inulin

Ingr.: Melkesyrebakterier/lactic acid bact, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus bulgaricus, Inulin (frukto/fructooligo/polysackarider/saccharides) Geleringsmiddel: xanthan Klumpforebyggende middel: magnesiumstearat