Rouge/Blush Candy

Kjøp
  • kr 99,00 var kr 189,00
100 % SSL Secure

Blush Candy er en pudderrouge i en kald, matt ceriserosa nyanse, utmerket hvis man vil ha en skarpere rosa enn Blush Pink. Intensiteten i fargen kan dog mykes opp ved å påføre et tynnere lag. Kan også brukes som øyenskygge. Få makeuptriks fungerer så bra som å gi farge og glød til ansiktet ved hjelp av rouge. En Blush fra MARIA ÅKERBERG forstyrrer ikke resultatet av din naturlige hudpleie. Det er en plante- og mineralbasert rouge som gir en vakker og holdbar farge, samtidig som den pleier huden og lar den puste.

Våre Blush inneholder en stor mengde pigmenter fra Jernoksider, Kisel og Talkum, og bare akkurat så mye olje og voks som er nødvendig. Derfor er de svært drøye. Forpakningen inneholder 2,5 g Blush Candy. Selvkonserverende system.

Bruk: Påfør Blush Candy i en rett linje på kinnbeinet for å gi ansiktet et løft. Påfør aldri rougen nært nesen. Tips: Legg to fingre inntil nesevingen for å markere det området som ikke skal ha rouge. Smil sånn at eplekinnet former seg rundt, og påfør rougen lett, med dyttende små, sirklende bevegelser på den runde formen.

Ingr.: Talc, Magnesium Stearate, Silica, Ethylhexyl Palmitate. +/- Mica, Cl 77891 (Titanium Dioxides), Cl 77491 (Iron Oxides), Cl 77492 (Iron Oxides), Cl 77499 (Iron Oxides), Cl 77288, Cl 77007, Cl 77510