Rouge /Blush coral

Kjøp
  • kr 99,00 var kr 189,00
100 % SSL Secure

Blush Coral, en varm korallfarget Blush med glød av gull.

Frisk opp ansiktet og fremhev ansiktstrekkene med Blush Coral. Dette er høstens Blush som setter farge til kinnene og frisker opp looken med sin fine korallfarge med skimmer av gull. Produktet passer også utmerket å bruke som øyenskygge. Det finns få makeuptriks som fungerer så bra som ved hjelp av Blush å gi farge og glød til ansiktet. I våre Blush inngår en stor mengde pigmenter og bare akkurat så lite olje og voks som er nødvendig. Derfor er de meget drøye. For dagligbruk trengs det kun litt Blush og for kveldsbruk mer.

Pudderblush av naturlige ingredienser. Med mineraler som jernoksider, kisel og talk får vi både pigment som gir fin farge, som gjør at våre Blush sitter bra og dessuten virker pleiende på huden. Tre ønsker i ett!
UTEN mineralolje og sillikoner så får vi en Blush som er luftig og fin og som lar huden puste. Magnesium Stearate - fra stearinsyre - brukes for å gi god konsistens og gjør også at Blush sitter bedre.

Bruk: Blush Brush for påføring.

Passer også utmerket som øyenskygge.

2,5 g/stk.

Ingr.: Talc, Magnesium Stearate, Silica, Ethylhexyl Palmitate. +/- Mica, Cl 77891 (Titanium Dioxides), Cl 77491 (Iron Oxides), Cl 77492 (Iron Oxides), Cl 77499 (Iron Oxides), Cl 77288, Cl 77007, Cl 77510.