Try set

Kjøp
  • kr 99,00 var kr 324,00
100 % SSL Secure

Try MÅ Set er en pakke med 6 stk ansiktsprodukter i mini-størrelser. Den inneholder et serum, en nattkrem, en rens, en ansiktsmaske og to dagkremer. Produktene består av naturlige mineraler og rene, økologiske ingredienser fra planteriket som gir huden all den næring den trenger for å holde sig frisk og vakker. Ren naturkraft helt enkelt!

Try MÅ Set inneholder:
Serum C 5 ml
Night Cream 5 ml
Foaming Wash Clearing 30 ml
Face Mask More 15 ml
Face Lotion Moist 5 ml
Face Lotion More 5 ml

Pris: KR 99,- (Verdi: KR 324,-)
Produktene leveres i en organzapose.
Tilbudet gjelde så langt lageret rekker.

Serum C er vårt prisvinnende serum med C-vitamin som, sammen med den fermenterte Melkesyren i Night Cream, gir huden en energi-boost og hjelper med å minske pigmentflekker. Perfekt som aftersun nå i sommer.

Foaming Wash Clearing er en skummende rengjøring som passer perfekt året rundt men spesielt om sommeren når huden kan føles litt fetere.

Face Mask More er en fuktighetsgivende og oppstrammende ansiktsmaske med Persisk Silketre.

Face Lotion Moist er den dagkremen i vårt sortiment som gir mest fukt.

Face Lotion More er vår prisvinnende dagkrem med Rødkløverekstrakt som strammer opp huden.

BRUK: Foaming Wash Clearing brukes morgen og kveld til å rengjøre ansiktet. Bruk Face Lotion Moist eller Face Lotion More dagtid. Påfør på rengjort hud. Serum C brukes i kombinasjon med Night Cream om natten. Påfør Serum C først og så Night Cream over. Face Mask More brukes ca. 2 ganger i uken. Påfør på rengjort hud og la virke i 10-20 minutter.