Du finner Maria Åkerbergs produkter i Sverige, Norge, Finland og Danmark, samt på Sunwings resorter Arguineguín på Gran Canaria, Alcudia og Cala Bona på Mallorca og Sandy Bay på Kypros og i USA fra 2015.

Vi vil gjøre forbrukerne mer kritiske gjennom økt kunnskap. Hos oss finner du informasjon om samtlige inngående ingredienser.
Ditt syn på hudpleie kan bli endret.

Maria Åkerberg, Produktansvarlig

  • Ett av MARIA ÅKERBERGs kjennetegn er den umisskjennelige opplevelsen av renhet.
  • Ett annet kjennetegn er den direkte kontakten mot våre kunder. Du kan alltid henvende deg direkte til produsenter og produktutviklere.
  • Hele Hudpleieserien produseres i Sverige av DERMANORD - Svensk Hudvård AB, mens råvarene kommer mye fra lokalt og hele verden.
  • Helsvensk selskap med eget varemerke og egen produksjon i Sverige.
  • Miljøvennlig
  • Kun vegetabilske oljer - ingen mineraloljer eller syntetiske oljer.
  • Produktene bygger på aromaterapi og fytoterapi; plantenes iboende kraft.
  • Farger og dufter i produktene kommer fra eteriske oljer og planteekstrakter.
  • Dyreforsøk forekommer ikke og hudpleieserien inneholder ikke animalske ingredienser.
  • MARIA ÅKERBERGs produkter fremmer en frisk og sunn hud med normale hudfunksjoner, hvilket ordinære hudpleieprodukter ikke gjør.

BEDRIFTSPRESENTASJON

Historie
Jeg hadde tenkt å åpne en hudpleiesalong og til den trengte jeg produkter. Men det viste seg helt umulig å finne en hudpleieserie uten mineralolje og syntetiske ingredienser. Ut ifra egne behov tok jeg fram et antall produkter som med tiden har blitt en hel serie.

Siden 1995 har vi jobbet med å få ut budskapet om hvordan innholdet i hudpleieprodukter påvirker oss og våre omgivelser.
På den tiden var det ingen lov om innholdsdeklarasjon. Men ettersom jeg selv ikke bare vil tro, men også vite hva jeg bruker på min hud, så tenkte jeg at det må finnes flere som tenker slik. Det fantes det da og det finnes det nå.
Her finnes nå de produktene som jeg lette etter; skikkelig hudpleie!

Forretningsidé
Vitenskapen om mineraloljenes og de syntetiske ingrediensenes negative innvirkning på oss og vårt miljø er grunnen og drivkraften bak Maria Åkerberg.
Målet er 100 % naturlige produkter med helt økologisk innhold.

Maria Åkerbergs forretningsidé har siden starten vært med fullstendig innholdsfortegnelse å produsere så naturlige hudpleieprodukter som mulig. I selve forretningsideen inngår også å gjøre forbrukerne mer kritiske gjennom økt kunnskap. Det skal finnes informasjon om samtlige innbefattede ingredienser.

Produktutviklingen fortsetter i takt med den seneste forskningen.

Medlemskap